DREAM AUTO DADREAM AUTO DA

Samarbetspartners

DNB är en av de ledande nordiska aktörerna inom bank, finans och försäkring. DNB ger dig möjlighet att köra den bil du vill ha oavsett om du funderar på att köpa, hyra eller leasa. DNB ger dig även tillgång till ett flertal tilläggstjänster som kommer att underlätta ditt bilinnehav.

Vid tecknande av nytt billån erbjuder DNB fritt låneskydd under de tre (3) första månaderna.
(Gäller för privatpersoner under 65 år samt för egenföretagare).

Santander har lånet för dig, oavsett om du behöver en praktisk familjebil eller drömmer om att susa fram på landsvägen med din nya motorcykel. Fordonslånet kan anpassas till dina behov och du får alltid en betalplan som gör att du betalar av lånet i rätt takt. På det sättet står du inte med ett för stort lån den dag som du vill sälja ditt fordon.

Låneskydd ingår i lånet under den första tiden. Allt för att du ska känna dig trygg – vad som än händer. Kreditbeskedet får du oftast direkt på plats.

Wasa Kredit är helägt av Länsförsäkringar Bank. Länsförsäkringsbolagen äger gemensamt Länsförsäkringar AB, där Länsförsäkringar Bank ingår som ett dotterbolag.

Att köpa en bil är en stor investering. Wasa Kredit hjälper dig att lösa finansieringen inför ditt bilköp direkt hos bilhandlaren. Du lånar upp till 80 procent av bilens värde och 20 procent betalas kontant eller med inbytesbil som täcker kontantinsatsen.

Ibland vill man ha ett snabbare och smidigare alternativ till banken - det är här Svea Ekonomi kommer in i bilden. Med Konsumentlånet kan du enkelt låna upp till 400 000 kr.

Räntan på lånet sätts individuellt och grundar sig på den information vi får från dig och från kreditupplysningsföretagen. Vi följer självklart god kreditsed. Lånet är inte bundet utan kan lösas när du vill utan extra kostnad.

Bilgaranti för din trygghet! Vi är kvalitetsmedvetna och som kvalitetsmedvetna återförsäljare av fordon erbjuder vi en garanti till dig som köpare. GarantiDirekt tillhandahåller marknadens effektivaste system för hantering om något händer med ditt fordon, allt för att du som köpare ska få bästa möjliga service vart du än befinner dig. Vi har tre stycken fördefinerade paket. Large, Medium och Small paket vi kan erbjuda dig är avhängt av åldern på fordonet samt hur långt fordonet gått. Som tillägg kan vi även erbjuda en generös vägassistansförsäkring. Vägassistansförsäkringen ger dig hjälp om ditt fordon stannar och du inte kan köra vidare, på grund av t ex. motorstopp, bensinstopp eller punktering. Vid akut hjälp ring 0771-10 34 00.

GarantiDirekt är en produkt från Solid Försäkring. Solid Försäkring är Sveriges ledande försäkringsbolag inom specialiserade försäkringar. Solid Försäkring har lång erfarenhet av garantilösningar och är GarantiDirekts försäkrings- och uppdragsgivare.